current views are: 5

7 Ιουνίου 2017
Δημοσίευση13:15

Διαγωνισμό για την αξιοποίηση 10 ακινήτων πραγματοποιεί το ΤΑΙΠΕΔ

Σε διαγωνισμό για την αξιοποίηση 10 ακινήτων προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ. 

Δημοσίευση 13:15’
αρθρο-newpost

Σε διαγωνισμό για την αξιοποίηση 10 ακινήτων προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ. 

Σε διαγωνισμό για την αξιοποίηση 10 ακινήτων προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για δέκα επιπλέον ακίνητα, μετά από την πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την αξιοποίηση τμήματος του «Castello Bibelli» στην Κέρκυρα, προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ σε διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίησή τους.

Η εν λόγω διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα e-Auction και τον ιστότοπο www.e-publicrealestate.gr και η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών και εγγράφων της α’ φάσης του διαγωνισμού είναι η 31η Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για ακίνητα στις εξής περιοχές:
1. Δίμηνι Βόλου νομού Μαγνησίας: Περιφραγμένο βιομηχανικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Α’ ΒΙΠΕ Βόλου με πρόσωπο στο νότιο όριο της ΒΙΠΕ (πώληση).
2. Σανατόριο Μάνα: Αγροτεμάχιο, όμορο στο Σανατόριο Μάνα, στη θέση Κορφοξυλιά του δήμου Γορτυνίας που βρίσκεται στην ορεινή Αρκαδία (50ετής μίσθωση).
3. Παλιά πόλη Ναυπλίου: Τριώροφο κτίριο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 6, εντός του παραδοσιακού ιστού της πόλης του Ναυπλίου (πώληση).
4. Πάτρα, Αχαΐα: Τριώροφο κτίριο με διατηρητέα πρόσοψη επί της οδού Αγίου Νικολάου αρ. 8, στο κέντρο της Πάτρας (πώληση).
5. Ιπποκράτους 88: Εξαώροφο κτίριο γραφείων στο κέντρο της Αθήνας με υπόγειο, ισόγειο με πατάρι και δώμα (πώληση).
6. Αιόλου 17 και Ερμού 64: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου οροφοδιαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).
7. Πρώην Ειρηνοδικείο Κλειτορίας: Διώροφο κτίσμα στο ορεινό χωριό Κλειτορία του δήμου Καλαβρύτων. Βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από την κεντρική πλατεία και είναι προσβάσιμο μέσω της επαρχιακής οδού Τρίπολης- Καλαβρύτων (πώληση).
8. Πρώην Ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας: Τριώροφο λιθόκτιστο κεραμοσκεπές κτίσμα που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Μεγαλόπολης- Ανδρίτσαινας, στη συνοικία Αγίας Βαρβάρας Ανδρίτσαινας (πώληση).
9. Σαμπάριζα, Ερμιόνη: Τρία γειτνιάζοντα οικόπεδα στη Σαμπάριζα Ερμιόνης του νομού Αργολίδας (πώληση).
10. Ξενοδοχείο ΗΝΙΟΧΟΣ: Ιδανικό μερίδιο 2/3 εξ αδιαιρέτου ξενοδοχείου 3 αστέρων επί της οδού Βερανζέρου αρ. 26, στο κέντρο της Αθήνας (πώληση).

 


σχετικα αρθρα