current views are: 9

18 Δεκεμβρίου 2017
Δημοσίευση15:45

Deutsche Bank: Υπάρχουν ευκαιρίες στην Ελλάδα

Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας μίλησε σε εκδήλωση στην Αθήνα

Δημοσίευση 15:45’

Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας μίλησε σε εκδήλωση στην Αθήνα

Μετά από πολλά χρόνια ύφεσης και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων εμφανίζονται πλέον ευκαιρίες στην Ελλάδα.

Αυτό υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Τζον Κράιαν στη διάρκεια ομιλίας του στην Αθήνα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον ΣΕΤΕ.

Παράλληλα ο κ. Κράιαν παρουσίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ευρωπαϊκή αλλά και η παγκόσμια οικονομία και ανέδειξε τις ευκαιρίες που υπάρχουν πλέον στην Ελλάδα.

Ο  διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank αναφέρθηκε στην αξία των πρωτοβουλιών που έχουν αναπτύξει οι ευρωπαϊκές αρχές για την ασφαλή και σύγχρονη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.

Ο πρόεδρος της ΕΕΤ Νικόλαος Καραμούζης δήλωσε ότι η εικόνα της ελληνικής οικονομίας και της χώρας σταθερά αναβαθμίζεται στην ευρωπαϊκή και διεθνή επενδυτική κοινότητα και είναι κρίσιμο να συνεχιστεί αυτή η πορεία παρά τις σημαντικές προκλήσεις που εξακολουθούν να υφίστανται.

Τόνισε τη χρησιμότητα της επικοινωνίας της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με διεθνούς κύρους προσωπικότητες και την πρόθεση του να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και κατά τη διάρκεια του 2018.


σχετικα αρθρα