current views are: 7

29 Μαρτίου 2018
Δημοσίευση12:37

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Ολοκληρώθηκαν 130 από τους 268 που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη

Ένας μόνο ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής

Δημοσίευση 12:37’

Ένας μόνο ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής

Εκατόν τριάντα ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, από τους 268 που ήταν προγραμματισμένοι για την Τετάρτη.

Από τους υπόλοιπους, 45 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω, 1 ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα, ενώ σε 92 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, με συνέπεια στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, ως διαχειριστής της νόμιμης διαδικασίας των πλειστηριασμών, ανακοινώνει ότι, από τους αναρτηθέντες έως και την 28/03/2018 πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 268, 45 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω και 1 ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα. Επίσης, από  τους υπόλοιπους 222, οι 130 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 92 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι). Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια.

 


σχετικα αρθρα