ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραίτηση προέδρου και αντιπροέδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2018, 20:15 / Ανανεώθηκε 13 Ιουνίου 2018, 20:49
Παραίτηση προέδρου και αντιπροέδρου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Facebook Twitter Whatsapp
Απλά μέλη του ΔΣ οι Αναστάσιος και Δημήτρης Καλλιτσάντσης

Η διοίκηση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε ότι ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης (εικόνα), πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, και ο Δημήτριος Καλλιτσάντσης, αντιπρόεδρος του ΔΣ, γνωστοποίησαν σήμερα την παραίτησή τους, διατηρώντας την ιδιότητά τους ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου, η διοίκηση αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτριος Κούτρας, θα ασκεί προσωρινά τις αρμοδιότητες του προέδρου, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την εκλογή του νέου προέδρου θα συνεδριάσει, σύμφωνα με το νόμο, δύο εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή της σχετικής πρόκλησης του αντιπροέδρου κ. Κούτρα.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, υπέβαλε την παραίτησή του μόνο από τα εν λόγω αξιώματα με άμεση ισχύ, παραμένοντας μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ δύναται, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας και τη σχετική νομοθεσία, να συνεχίσει να συνεδριάζει νόμιμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε περαιτέρω μεταβολή της σύνθεσής του ή των αρμοδιοτήτων των μελών του, μετά την προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου 2018 σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ