ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Γ. Δραγασάκη με την ηγεσία της TITAN

Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου 2018, 14:07 / Ανανεώθηκε 19 Οκτωβρίου 2018, 14:21
Συνάντηση Γ. Δραγασάκη με την ηγεσία της TITAN
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κ. Παπαλεξόπουλος σημείωσε ότι η παρουσία του Ομίλου στην Ελλάδα παραμένει σταθερή.

Στον απόηχο της απόφασης της ΤΙΤΑΝ για μεταφορά της φορολογικής της έδρας στο Βέλγιο, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας. 

Ο κ. Παπαλεξόπουλος ενημέρωσε τον κ. Δραγασάκη για την επικείμενη εισαγωγή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών με παράλληλη διαπραγμάτευση στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Euronext Παρισίων, καθώς και τη μεταφορά της καταστατικής έδρας της στις Βρυξέλλες.

Όπως επισημάνθηκε, η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του εξωστρεφούς προσανατολισμού της εταιρείας και της αναβάθμισης της πρόσβασής της στις διεθνείς αγορές κεφαλαίων.

Ο κ. Παπαλεξόπουλος σημείωσε ότι η παρουσία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ στην Ελλάδα παραμένει σταθερή, τόσο σε επίπεδο εγχώριας παραγωγής, θέσεων εργασίας και επενδύσεων, όσο και μέσω της δευτερογενούς διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στο πλαίσιο αυτό οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την ελληνική οικονομία, η οποία βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάκαμψης, και τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, που θα έχει θετικές επιδράσεις στην επιχειρηματική δραστηριότητα, τις επενδύσεις και την απασχόληση.

Διαβάστε επίσης:
►Ο όμιλος ΤΙΤΑΝ μετακομίζει τη φορολογική έδρα του στο Βέλγιο