current views are: 18

15 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση09:00

Ασύρτικο Σαντορίνης: Η καλύτερη συνοδεία των καλοκαιρινών γεύσεων

Το Ασύρτικο Σαντορίνη – SYRIGOS FAMILY ΠΟΠ θα το βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και deli.

Δημοσίευση 09:00’

Το Ασύρτικο Σαντορίνη – SYRIGOS FAMILY ΠΟΠ θα το βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και deli.

Μπορεί να χωρέσει όλη η μαγεία ενός νησιού σε ένα κρασί; Το Ασύρτικο της  Σαντορίνης συμπυκνώνει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του ομορφότερου νησιού της Ελλάδας: το εκτυφλωτικό φως, το ηφαιστειογενές έδαφος και τη λιτή μοναδικότητα της Σαντορίνης

Το Ασύρτικο Σαντορίνη – SYRIGOS FAMILY ΠΟΠ συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, αναδεικνύεται ιδιαίτερα με ψαρικά και θαλασσινά αλλά και ζυμαρικά με κρεμώδεις έντονες σάλτσες.

Στη μύτη σαγηνεύουν τα αρώματα αχλαδιού, μήλου και ορυκτών με ωραία δεμένες βοτανικές νύξεις, ενώ στο στόμα η κρεμώδης υφή του ισορροπεί θαυμάσια την γεύση και το νεύρο του Ασύρτικου. Γεμάτο, συμπυκνωμένο κρασί με φίνα πολυπλοκότητα και μεγάλη διάρκεια στο στόμα.  
Σερβίρεται στους 8-10°C. Συνιστάται μετάγγιση σε καράφα για να αναπνεύσει και να «ανοίξουν» τα αρώματά του.

Το Vinsanto Santorini, προερχόμενο από τις ποικιλίες Ασύρτικο, Αθήρι και Αηδάνι είναι μια διαρκής έκπληξη για τον ουρανίσκο. Το μυστικό του βρίσκεται στη φυσική γλυκύτητά του. Η απόλαυση στην ποιότητα της παραγωγής και της παλαίωσης. Είναι πυκνό αρωματικά, με χαρακτήρες αποξηραμένων φρούτων, σοκολάτας, καραμέλας, καφέ και ξηρών καρπών. Γλυκό στο στόμα, χωρίς να προκαλεί αίσθημα κορεσμού λόγω της εκρηκτικής οξύτητας. Πληθωρικό με εξαιρετική ισορροπία και μακρά, πολύπλοκη επίγευση. Ένα πραγματικό ελιξήριο που συμπυκνώνει όλα τα χαρακτηριστικά του σαντορινιού terroir.

Τα Ασύρτικο Σαντορίνη –  Vinsanto SYRIGOS FAMILY ΠΟΠ θα τα βρείτε σε επιλεγμένες κάβες και deli.

Περισσότερες πληροφορίες: www.syrigosfamily.com


σχετικα αρθρα