current views are: 1

10 Μαΐου 2014
Δημοσίευση09:58

Η Φούλαμ υποβιβάστηκε λόγω του Μάικλ Τζάκσον!

Η ομάδα του Λονδίνου δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα και μετά από 13 χρόνια παραμονής στα μεγάλα σαλόνια επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ. 

Δημοσίευση 09:58’
αρθρο-newpost

Η ομάδα του Λονδίνου δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα και μετά από 13 χρόνια παραμονής στα μεγάλα σαλόνια επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ. 

Η ομάδα του Λονδίνου δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα και μετά από 13 χρόνια παραμονής στα μεγάλα σαλόνια επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ. Ο υποβιβασμός αυτός θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον που υπήρχε έξω από το γήπεδο δεν είχε αφαιρεθεί! Ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας, Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, είχε τοποθετήσει το 2011 άγαλμα του «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον, αλλά μετά την πώληση του συλλόγου τον Ιούλιο του 2013 στον Σαχίντ Καν, ο νέος ιδιοκτήτης της Φούλαμ αποφάσισε να το αφαιρέσει με το άγαλμα πλέον να έχει καινούργιο σπίτι στο Εθνικό Μουσείο Ποδοσφαίρου στο Μάντσεστερ.

Ο Αλ Φαγιέντ θεωρεί ότι αυτή η κίνηση έδιωξε την τύχη που είχε ο σύλλογος. «Αυτό το άγαλμα είχε μία γοητεία. Διώξαμε την καλή τύχη με την απομάκρυνσή του και τώρα θα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα», ανέφερε αρχικά ο πρώην ιδιοκτήτης της Φούλαμ για να προσθέσει: «Όταν ο Καν μου ζήτησε να το μετακινήσει του είπα: Θα πρέπει να είσαι τρελός».

Ο Αλ Φαγέντ ήταν στενός φίλος με τον Μάικλ Τζάκσον ο οποίος είχε βρεθεί και στις εξέδρες του «Κρέιβεν Κότατζ» το 1999 για να παρακολουθήσει και αγώνα της Φούλαμ. Όταν ο Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή το 2009, ο 85χρονος πλέον Αλ Φαγέντ αποφάσισε να τοποθετήσει ένα άγαλμα του Αμερικανού σούπερ σταρ έξω από το γήπεδο για να τιμήσει την μνήμη του αλλά ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου, Σαμίρ Καν, είχε άλλη άποψη και αποφάσισε να το αφαιρέσει με τα γνωστά αποτελέσματα-σύμφωνα πάντα με τον πρώην ισχυρό άνδρα του συλλόγου.


σχετικα αρθρα