ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κοιμόταν για ένα μήνα στο αμάξι για να πιάσει τον δράστη (Φώτο)

Δημοσίευση 29 Νοεμβρίου 2016, 21:49 / Ανανεώθηκε 29 Νοεμβρίου 2016, 22:34
Κοιμόταν για ένα μήνα στο αμάξι για να πιάσει τον δράστη (Φώτο)
Facebook Twitter Whatsapp

Αποφασισμένος να πάρει κάποιες απαντήσεις, άφησε ένα σημείωμα στο παράθυρο του αυτοκινήτου του ζητώντας από το πρόσωπο που το έκανε να του πει τον λόγο και μάλιστα να μην αποκαλύψει το όνομά του.

Ο άνθρωπος από τη Λευκορωσία δεν άντεχε πλέον να βλέπει καθημερινά το αμάξι του γεμάτο γρατσουνιές, αφού μέσα σε 6 μήνες 20 φορές του το είχαν γδάρει. Ο Κοτ Ματροσκίν, λοιπόν, άρχισε να ψάχνει για στοιχεία σχετικά με το ποιός μπορεί να το έκανε και γιατί. Αποφασισμένος να πάρει κάποιες απαντήσεις, άφησε ένα σημείωμα στο παράθυρο του αυτοκινήτου του ζητώντας από το πρόσωπο που το έκανε,να του πει τον λόγο και μάλιστα να μην αποκαλύψει το όνομά του άμα δεν ήθελε.

Τελικά δεν πήρε απάντηση και σκέφτηκε ότι είχε δύο επιλογές: Να αλλάξει θέση παρκαρίσματος ή να πιάσει τον δράστη μόνος του.Επέλεξε την δεύτερη επιλογή και κάπως έτσι ξεκίνησε για έναν μήνα να κοιμάται στο αμάξι. Σε δύσκολες συνθήκες και μέσα στο κρύο της νύχτας εκείνος πείσμωνε ακόμα περισσότερο και όπως αποδείχτηκε η θυσία του δεν ήταν μάταιη.

Το πρωί της 25ης Νοεμβρίου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη, ακούγοντας τον χαρακτηριστικό ήχο του μετάλλου που ξύνει το αυτοκίνητο. Προς μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε μια γριούλα η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν το είχε ξανακάνει, ενώ η υπόθεση πλέον είναι στα χέρια της αστυνομίας.