ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αξιολάτρευτος ρινόκερος πλησιάζει φωτογράφο για να του κάνει χάδια στην κοιλιά

Δημοσίευση 16 Μαρτίου 2017, 23:01 / Ανανεώθηκε 17 Μαρτίου 2017, 15:05
Facebook Twitter Whatsapp

Ήταν μία ακόμα συνηθισμένη μέρα στη δουλειά, για τον εικονολήπτη Γκαρθ Ντε Μπρούνο Όστιν, όταν ξαφνικά τον πλησίασε ένα ρινόκερος για μερικά χάδια στην κοιλιά.

Ήταν μία ακόμα συνηθισμένη μέρα στη δουλειά, για τον εικονολήπτη Γκαρθ Ντε Μπρούνο Όστιν, που βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας για την λαθροθηρία των ρινόκερων στην Νότια Αφρική, όταν ξαφνικά τον πλησίασε ένα ρινόκερος για μερικά χάδια στην κοιλιά.

«Αν ένας ρινόκερος έρθει κατευθείαν πάνω σου, ενώ τραβάς πλάνα και θέλει χάδια…καλύτερα να του τα κάνεις σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό», δήλωσε ο Όστιν. «Ευτυχώς για μένα δεν πείραξε την URSA Mini 4K φωτογραφική μηχανή μου.»

Ο Όστιν προειδοποιεί, ότι οι ρινόκεροι μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνοι και ότι παρόλο που αυτός ο ρινόκερος ήταν άγριος, ο άντρας κατάφερε να αποκτήσει κάποια μορφή εμπιστοσύνης μαζί του, αφού τον κινηματογραφούσε για χρόνια. «ΜΗΝ προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό με έναν άγριο ρινόκερο, γιατί μπορεί να καταλήξετε νεκροί.»,

 Δεν πλησίασα εγώ αυτό το ζώο. Ήταν εντελώς δική της απόφαση να με αφήσει να μπω στον προσωπικό της χώρο και να την αγγίξω”, αναφέρει ο Όστιν. Ήταν μία ακόμα συνηθισμένη μέρα για τον εικονολήπτη Γκαρθ Ντε Μπρούνο Όστιν, που βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας.