ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο: Σχεδιαστής δημιούργησε ανδρικές ζαρτιέρες!

Δημοσίευση 21 Μαρτίου 2017, 02:02 / Ανανεώθηκε 20 Μαρτίου 2017, 21:34
Απίστευτο: Σχεδιαστής δημιούργησε ανδρικές ζαρτιέρες!
Facebook Twitter Whatsapp

Μπορεί οι σχεδιαστές να έχουν κάνει «θαύματα» τα τελευταία χρόνια στη μόδα των γυναικών, αναβαθμίζοντας την γκαρνταρόμπα τους με νέες γενιές προϊόντων, όμως οι άνδρες μένουν συνήθως παραπονεμένοι σε αυτόν τον τομέα.

Μπορεί οι σχεδιαστές να έχουν κάνει «θαύματα» τα τελευταία χρόνια στη μόδα των γυναικών, αναβαθμίζοντας την γκαρνταρόμπα τους με νέες γενιές προϊόντων, όμως οι άνδρες μένουν συνήθως παραπονεμένοι σε αυτόν τον τομέα.

Μπορεί οι σχεδιαστές να έχουν κάνει «θαύματα» τα τελευταία χρόνια στη μόδα των γυναικών, αναβαθμίζοντας την γκαρνταρόμπα τους με νέες γενιές προϊόντων, όμως οι άνδρες μένουν συνήθως παραπονεμένοι σε αυτόν τον τομέα, αφού ελάχιστες καινοτομίες έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στα δικά τους ρούχα.

Αυτό σκέφθηκε πιθανόν ο 21χρονος Nick Vene από τη Σλοβενία, ο οποίος δημιούργησε το S-Holder, ένα αξεσουάρ σχεδιασμένο για να κρατά το πουκάμισο του άνδρα που το φορά τεντωμένο και στη θέση του, εμποδίζοντάς τις ζάρες και προσφέροντας ένα «ατσαλάκωτο» look.

Το αξεσουάρ πωλείται ήδη ηλεκτρονικά στη Βρετανία έναντι 28 λιρών (32 περίπου ευρώ) και είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, μπλε και μπεζ. Οι ελαστικοί ιμάντες που διαθέτει άνετοι, δεν εμποδίζουν το περπάτημα και δεν προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα, ενώ το προϊόν διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας, αφού έχουν δοθεί οι ακριβείς διαστάσεις μηρών του πελάτη.