current views are: 11

27 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση13:47

Νεαρή κοπέλα πείραζε ένα δελφίνι πίσω από το προστατευτικό γυαλί – Δείτε τη συγκλονιστική του αντίδραση!

Τα δελφίνια είναι πλάσματα μαγικά, σχεδόν παραμυθένια, με νοημοσύνη, δική τους γλώσσα και εντυπωσιακές ικανότητες επικοινωνίας.

Δημοσίευση 13:47’

Τα δελφίνια είναι πλάσματα μαγικά, σχεδόν παραμυθένια, με νοημοσύνη, δική τους γλώσσα και εντυπωσιακές ικανότητες επικοινωνίας.

Τα δελφίνια είναι πλάσματα μαγικά, σχεδόν παραμυθένια, με νοημοσύνη, δική τους γλώσσα και εντυπωσιακές ικανότητες επικοινωνίας. Σύντροφοι του ανθρώπου σε κάθε στιγμή της πορείας του, φορείς βαθιάς αρμονίας, αλλά και μιας ανεξήγητης «φιλίας».

Όπως επιβεβαιώθηκε από έρευνες της Νταϊάνα Ρέις , καθηγήτριας ψυχολογίας του κολεγίου Hunter του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το κάθε δελφίνι έχει τη δική του προσωπικότητα. Συγκεκριμένα, έχουν αίσθηση του χιούμορ, αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους στον καθρέφτη και τα σημάδια που υπάρχουν στο σώμα τους, μαθαίνουν γρήγορα γλώσσες συμβόλων, μπορούν να επιλύουν δύσκολα προβλήματα, και εκδηλώνουν δυνατότητες συναισθηματικής επικοινωνίας.

Ακόμη, έχει διαπιστωθεί ότι τους αρέσει η μουσική και μάλιστα αρκετά συχνά εκδηλώνουν και συγκεκριμένες μουσικές προτιμήσεις.

‘Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μια νεαρή κοπέλα κέντρισε το ενδιαφέρον ενός δελφινιού, πειράζοντας το, πίσω από το προστατευτικό γυαλί ενός ενυδρείου. Η αντίδραση του παιχνιδιάρικου θηλαστικού ήταν διασκεδαστική!


σχετικα αρθρα