ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Βρετανίδα στρατιωτικός γέννησε στο Αφγανιστάν χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος!

Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2012, 13:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Βρετανίδα στρατιωτικός γέννησε στο Αφγανιστάν χωρίς να ξέρει ότι ήταν έγκυος!
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα αξιοπερίεργο σκηνικό σημειώθηκε στο στρατόπεδο Μπαστιόν του Αφγανιστάν όπου υπηρετεί ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι. Μια βρετανίδα στρατιώτης δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος, γέννησε ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου!
Ένα αξιοπερίεργο σκηνικό σημειώθηκε στο στρατόπεδο Μπαστιόν του Αφγανιστάν όπου υπηρετεί ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι. Μια βρετανίδα στρατιώτης δεν είχε αντιληφθεί ότι ήταν έγκυος, γέννησε ένα αγοράκι στο νοσοκομείο εκστρατείας του στρατοπέδου! Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εκστρατείας όταν παραπονέθηκε για κοιλιακούς πόνους και ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι θα γεννούσε, έγραψε η Daily Mail επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές.

Το υπουργείο Άμυνας στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι η μητέρα και το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση και ότι ειδικοί γιατροί από τη Βρετανία μετέβησαν στο στρατόπεδο για να την συνοδεύσουν στην πατρίδα και να της προσφέρουν την όποια φροντίδα χρειαστεί στη διάρκεια της μεγάλης πτήσης.

«Πρόκειται για ένα μοναδικό περιστατικό, αλλά η ομάδα μου είναι καλά προετοιμασμένη για το αναπάντεχο και προσαρμόστηκε τέλεια στην κατάσταση», δήλωσε στην εφημερίδα η αντισμήναρχος Άντρια Λούις, διοικητής του νοσοκομείου εκστρατείας.

«Δεν προβλέπεται από τους στρατιωτικούς κανονισμούς οι γυναίκες-στρατιώτες να συμμετέχουν σε αποστολές όταν είναι έγκυοι. Σε αυτή την περίπτωση, η γυναίκα αγνοούσε την εγκυμοσύνη της», αναφέρει το υπουργείο Άμυνας.

Η εφημερίδα έγραψε ότι η γυναίκα δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα έμεινε έγκυος πριν ξεκινήσει η εξάμηνη αποστολή της στο Αφγανιστάν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εκπαίδευσή της περιελάμβανε πορεία 13 χιλιομέτρων και τρέξιμο, ενώ αρμοδιότητά της ήταν ο ανεφοδιασμός με πυρομαχικά των στρατιωτών που μάχονται κατά των αφγανών ενόπλων.

Το συγκεκριμένο νοσοκομείο εκστρατείας, παρότι συνήθως χρησιμοποιείται για ακρωτηριασμούς και για την φροντίδα όσων έχουν υποστεί τραύματα από σφαίρες, θεωρείται ένα από τα καλύτερα εξοπλισμένα με φορητά ακτινολογικά μηχανήματα, ένα χειρουργείο και τομογράφους.