ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πήγαν σε πάρτι γενεθλίων και βρέθηκαν... παντρεμένοι

Δημοσίευση 25 Φεβρουαρίου 2014, 15:21 / Ανανεώθηκε 25 Φεβρουαρίου 2014, 15:21
Πήγαν σε πάρτι γενεθλίων και βρέθηκαν... παντρεμένοι
Facebook Twitter Whatsapp

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων μιας κοπέλας από το Μάντσεστερ. 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων μιας κοπέλας από το Μάντσεστερ. 

Ο φίλος της είχε έτοιμη την πρόταση γάμου (μαζί με το δαχτυλίδι), εκείνη προφανώς δέχθηκε και όλα πήραν το δρόμο τους. Όχι, για το μέλλον, αλλά για τα επόμενα 30 λεπτά: παντρεύτηκαν μέσα στα επόμενα 30 λεπτά (στον επάνω όροφο ανέμενε ο εκπρόσωπος του Δήμουτ με τις άδειες) και άμεσα ξεκίνησε η δεξίωση.

Η νύφη βέβαια, όπως εξήγησε στη βρετανική Mirror, εργάζεται ως διοργανώτρια εκδηλώσεων, κατά συνέπεια δεν δυσκολεύτηκε να ετοιμάσει τη γαμήλια δεξίωση για τα 120 άτομα του... πάρτι γενεθλίων.

Μόνο οι οικογένειες του ζευγαριού και ο προϊστάμενος της 29χρονης Φέι γνώριζαν την τροπή που θα έπαιρνε το πάρτι και αυτό για να μπορέσουν να βοηθήσουν στις ετοιμασίες.

«Δεν θέλαμε έτσι κι αλλιώς να πάμε στην Εκκλησία, ούτε να κάνουμε έναν πολύ φανταχτερό γάμο» δήλωσε η νύφη.

Ο Μάικ από την πλευρά του κατάφερε να περάσει στο πάρτι το κοστούμι που θα φόραγε, ενώ με απολύτη μυστικότητα είχε τρυπώσει στην ντουλάπα του κουμπάρου για να ανακαλύψει τι νούμερο κοστούμι φοράει και να του έχει έτοιμο.

Ακόμα και οι κουμπάροι που πήγαν απλά σε ένα πάρτι γενεθλίων ντυμένοι casual, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Τελικά, όλα κύλησαν ομαλά. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από δύο χρόνια στη διάρκεια διακοπών στην Ταϊλάνδη.