ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Θα δακρύσετε! Αυτή είναι η Frida, η σκυλίτσα - ήρωας του Μεξικό που έσωσε πάνω από 50 ανθρώπους

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:49 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:23
Θα δακρύσετε! Αυτή είναι η Frida, η σκυλίτσα - ήρωας του Μεξικό που έσωσε πάνω από 50 ανθρώπους
Facebook Twitter Whatsapp

Αποδεικνύει περίτρανα ότι τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

O φονικός σεισμός που έπληξε το Μεξικό άφησε πίσω του μεγάλες καταστροφές, πάνω από 200 νεκρούς, ενώ περισσότερα από 400 κτίρια έχουν καταρρεύσει.

Τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανασύρει όσους έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια μετά από το σεισμό, ενισχύει η Frida, ένα λαμπραντόρ που ανήκει στο Μεξικανικό Ναυτικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κατά την διάρκεια της καριέρας της, η  7χρονη Frida έχει εντοπίσει 52 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 12 ζωντανοί, σε διάφορες φυσικές καταστροφές.

Τώρα, οι «συνάδελφοί» της, ελπίζουν ότι θα μπορέσει να εντοπίσει επιζώντες από τον φονικό σεισμό. Συνολικά 15 σκυλιά συμμετέχουν στις έρευνες στην πόλη του Μεξικού, όμως κανένα δεν έχει τόσους ακολούθους στο Twitter όσους η Frida.

Αυτή τη φορά δεν έχει σημειωθεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που έχει ανασύρει. Η συμβολή της, ωστόσο, ήταν τέτοια ώστε να την αναφέρει σε tweet του ο Πρόεδρος του Μεξικό, Enrique Peña Nieto :«Αυτή είναι η Frida, ανήκει στη SEMAR (Μεξικανικό ναυτικό) και έχει βοηθήσει στη διάσωση 52 ζωών σε διάφορες φυσικές καταστροφές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο».

Η Frida έχει γίνει λαϊκός ήρωας στο Μεξικό και μάλιστα, όπως θα δείτε στο video,  το Μεξικανικό Ναυτικό αφιέρωσε μια τιμητική παρέλαση στην ηρωική σκυλίτσα!

Πηγή: Star.gr