ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δεκατριάχρονος κλέβει αεροπλάνο από αεροδρόμιο και το τρακάρει (απίστευτο video)

Δημοσίευση 19 Ιουλίου 2019, 18:00 / Ανανεώθηκε 19 Ιουλίου 2019, 18:59
Δεκατριάχρονος κλέβει αεροπλάνο από αεροδρόμιο και το τρακάρει (απίστευτο video)
Facebook Twitter Whatsapp

Τον πρόδωσαν οι κάμερες ασφαλείας οι οποίες οδήγησαν τις αρχές στο σπίτι της ανύποπτης οικογένειάς του 

Όχι ένα αλλά δύο αεροσκάφη προσπάθησε να κλέψει δεκατριάχρονος μαθητής στην πόλη Huzhou της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα, έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της πολυπληθούς χώρας.

Ο νεαρός, ο οποίος βγήκε από το σπίτι του χωρίς να γίνει αντιληπτός από την οικογένειά του, προσπέρασε τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου, που  λειτουργεί κυρίως ως βάση για ελαφρά εκδρομικά αεροσκάφη. Κατευθύνθηκε προς τα στέγαστρα στα οποία σταθμεύουν τα αεροπλάνα, εισήλθε σε ένα από αυτά, έθεσε τον κινητήρα σε λειτουργία και προσπάθησε να απογειωθεί. Ευτυχώς για τον ίδιο, η προσπάθειά του έλαβε τέλος, όταν το αεροσκάφος τράκαρε στον αεροδιάδρομο.

Αμετάπειστος ο πιτσιρικάς, δοκίμασε να πάρει και δεύτερο αεροσκάφος. Το έβαλε μπρος και το οδήγησε για μερικά μέτρα στον αεροδιάδρομο όπου το εγκατέλειψε.

Άναυδοι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου την επόμενη ημέρα αναγνώρισαν τον δράστη από τα πλάνα των καμερών ασφαλείας και θυμήθηκαν ότι τις προηγούμενες ημέρες τον είχαν παρατηρήσει να χαζεύει επί ώρες τα αεροπλάνα.

Μάλιστα, ο διευθυντής του αεροδρομίου –αφού πρώτα έλαβε την ανάλογη αποζημίωση από τους γονείς του «κλέφτη»- εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ευφυΐα και τις προοπτικέ του δεκατριάχρονου. «Ελπίζω ότι θα μπορέσει στο μέλλον να διδαχτεί μαζί μας και να αποκτήσει άδεια πιλότου» ευχήθηκε.