ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Έκαναν γυρίσματα για αισθησιακή ταινία μπροστά στο Βρετανικό Κοινοβούλιο (video)

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2019, 15:00 / Ανανεώθηκε 13 Αυγούστου 2019, 15:54
Έκαναν γυρίσματα για αισθησιακή ταινία μπροστά στο Βρετανικό Κοινοβούλιο (video)
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν πίστευαν τα μάτια τους οι περαστικοί που σκόνταψαν πάνω στους δύο «πρωταγωνιστές», ντυμένους με τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου εκείνος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκείνη

Η εφημερίδα The Mirror μεταδίδει το γεγονότα σε άρθρο με τίτλο «Ταινία πορνό μπροστά στο Κοινοβούλιο δίνει νέο νόημα στην έκφραση σκληρό Brexit. Το ζευγάρι έδειχνε να διασκεδάζει καθώς διαπραγματεύονταν μια ‘συμφωνία αποχώρησης’».

Με μόνο μια ημιδιαφανή σκηνή να «κρύβει» τις δραστηριότητές τους από τους περαστικούς, οι δύο πρωταγωνιστές, εκείνη τυλιγμένη στη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι εκείνος με την σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου στους ώμους, οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκίνησαν τις «διαπραγματεύσεις» με φόντο το ιστορικό κτήριο στο κέντρο του Λονδίνου.

Το βίντεο που διαρκεί 18 λεπτά και αρχίζει με τον Εθνικό Ύμνο, δημοσιεύτηκε σε «ταξιδιωτικό» σάιτ για ενήλικες που ειδικεύεται σε ταινίες σεξ σε δημόσιους χώρους στη βρετανική πρωτεύουσα. Ανάμεσα στους χώρους που έχουν ήδη «επισκεφτεί» συγκαταλέγονται το Πικαντίλι και το Μετρό.