ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπάει αυτοκίνητο εν κινήσει!

Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 21:48 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2017, 21:01
Συγκλονιστικό βίντεο: Κεραυνός χτυπάει αυτοκίνητο εν κινήσει!
Facebook Twitter Whatsapp

Οι ανυποψίαστοι επιβάτες αυτού του αυτοκινήτου, που κινούνταν χαλαρά κι ανέμελα σε λεωφόρο της πόλης, πήραν ένα εποπτικό μάθημα Φυσικής. 

Οι ανυποψίαστοι επιβάτες αυτού του αυτοκινήτου, που κινούνταν χαλαρά κι ανέμελα σε λεωφόρο της πόλης, πήραν ένα εποπτικό μάθημα Φυσικής. Πρώτον, έμαθαν ότι όλοι οι κανόνες έχουν κι εξαιρέσεις. Και δεύτερον, επιβεβαίωσαν ότι ένα εξολοκλήρου μεταλλικό αυτοκίνητο (όχι κάμπριο ή με ανθρακονημάτινη σκεπή, για παράδειγμα) προστατεύει τους επιβάτες του από την ηλεκτρική εκκένωση.

Το κακό είναι ότι τα αυτοκίνητα έχουν κεραίες, καλωδιώσεις, οπότε το ρεύμα βρίσκει άλλες διόδους καίγοντας ηλεκτρικά συστήματα, ηλεκτρονικά, ή ανοίγοντας ακόμα και τους αερόσακους!

Γι’ αυτό το αυτοκίνητο του βίντεο δείχνει αχνιστό, σαν να βγήκε μόλις από το φούρνο! Σίγουρα θα έχει και σημάδι εκεί που το χτύπησε ο κεραυνός, όπως αυτό της φωτογραφίας (δεξιά).

Το περιστατικό πρέπει να συνέβη σε κάποια πόλη της Μέσης Ανατολής, και είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μαζεύτηκε κόσμος για να δει τι έγινε. Το πώς, τώρα, τραβήχτηκε αυτό το video από κινητό, είναι επίσης κάτι με πιθανότητες επιπέδου… Τζόκερ.