ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο: Η αστυνομία ψάχνει γυναίκα που τρέχει και αφοδεύει για να της δώσει πρόστιμο!

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2017, 12:42 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017, 12:42
Απίστευτο: Η αστυνομία ψάχνει γυναίκα που τρέχει και αφοδεύει για να της δώσει πρόστιμο!
Facebook Twitter Whatsapp

Επειδή στην εποχή της πληροφορίας τίποτε απ’ όσα μαθαίνουμε δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, οι αρχές του Κολοράντο διεξάγουν επίσημη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μιας γυναίκας η οποία φέρεται να αφοδεύει κατ’ εξακολούθηση έξω από το σπίτι οικογένειας την ώρα που κάνει τζόκινγκ.

Η παράξενη συνήθεια της «Μad Pooper» όπως την έχουν βαφτίσει τα μίντια, κάνει το γύρο των αμερικανικών ταμπλόιντς, ενώ έχει αναδημοσιευτεί σε διεθνή ΜΜΕ όπως το BBC, η Washington Post και το CBS.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Cathy Budde που διαμένει στη συγκεκριμένη οικία μαζί με την οικογένειά της, η άγνωστη γυναίκα έχει κάνει την ανάγκη της έξω από το σπίτι της επτά φορές τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός πως υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες σε κοντινή απόσταση.

Όπως ισχυρίζεται, ήταν τα παιδιά της που έπιασαν στα πράσα την συγκεκριμένη γυναίκα την ώρα που αφόδευε έξω από το σπίτι της στο Κολοράντο Σπρίνγκς. Μάλιστα, φροντίζει να κουβαλάει μαζί της και χαρτί τουαλέτας, το οποίο φυσικά αφήνει στο σημείο. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα χαρακτηρίζει την συμπεριφορά της γυναίκας «περίεργη».

Ο υπαρχηγός της Αστυνομίας της περιοχής, Howard Black δήλωσε στο BBC πως η ύποπτη, σε περίπτωση που συλληφθεί, μπορεί να κατηγορηθεί με βάση τη σχετική διάταξη που απαγορεύει τη δημόσια ούρηση ή αφόδευση.

«Δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ κάτι παρόμοιο στα 35 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτό το τμήμα», ομολόγησε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η γυναίκα αντιμετωπίζει κάποιου είδους ψυχολογικό πρόβλημα.