ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δεν υπάρχει! Γυναίκα πέφτει αναίσθητη και περαστικοί σταματούν για μια... Selfie

Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου 2017, 11:17 / Ανανεώθηκε 27 Οκτωβρίου 2017, 11:23
Δεν υπάρχει! Γυναίκα πέφτει αναίσθητη και περαστικοί σταματούν για μια... Selfie
Facebook Twitter Whatsapp

To απίστευτο βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ

Ένα απίστευτο βίντεο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Πενσιυβάνια των ΗΠΑ

Συγκεκριμένα στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται μια γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από άνδρα να πέφτει στο έδαφος και να μένει ακίνητη. 

Ωστόσο κανένας από τους περαστικούς δεν την βοήθησε, αντίθετα απαθείς έβγαζαν φωτογραφίες και selfies.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που ένας άντρας κλωτσάει τη γυναίκα στο πόδι και στη συνέχεια την χτυπάει στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητη στο έδαφος.

Λίγες στιγμές αργότερα, πέντε περαστικοί περνάνε δίπλα από την αναίσθητη γυναίκα και βγάζουν τα κινητά τους. Δεν το έκαναν όμως για να καλέσουν την αστυνομία ή το ασθενοφόρο αλλά για να βγάλουν φωτογραφίες. Σε κάποιο σημείο μάλιστα ένας από τους περαστικούς σκύβει πάνω από τη γυναίκα και παίρνει κάτι από το χέρι της με τις αρχές να πιστεύουν ότι της έκλεψε το κινητό.

Πάντως, άλλος περαστικός δήλωσε ότι είδε ένα από τα πρώτα άτομα που πλησίασαν την αναίσθητη γυναίκα, ένα παιδί, να βγάζει ακόμα και selfie μαζί της.

«Δεν συμπεριφέρονται έτσι στα ζώα. Δεν θα φερόντουσαν σε ένα σκύλο έτσι» τόνισε η μητέρα της γυναίκας μιλώντας σε τοπικά Μέσα.

Τελικά, το θύμα τελικά σηκώθηκε μόνο του από το έδαφος όταν ανέκτησε τις αισθήσεις του. Ο άνδρας που επιτέθηκε στη γυναίκα δεν έχει συληφθεί ακόμα αλλά οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως σύντομα θα τον εντοπίσουν αξιοποιώντας το υλικό από την κάμερα ασφαλείας.