current views are: 7

31 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση11:31

Συγκινητικό: 98χρονη μετακόμισε σε γηροκομείο για να προσέχει τον 80χρονο γιο της!

Η υπερήλικη μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας ​με σκοπό να φροντίζει τον 80χρονο γιο της που μετακόμισε εκεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Δημοσίευση 11:31’

Η υπερήλικη μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας ​με σκοπό να φροντίζει τον 80χρονο γιο της που μετακόμισε εκεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Στο μυαλό της μάνας, το παιδί της παραμένει για πάντα… «παιδί» και χρειάζεται τη φροντίδα της, αυτό είναι το συμπέρασμα από την ενέργεια μίας 98χρονης γυναίκας από το Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Liverpool Echo, η υπερήλικη μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας με σκοπό να φροντίζει τον 80χρονο γιο της που μετακόμισε εκεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Η ιστορία κάνει ήδη το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Η Άντα Κίτινγκ και ο γιο της, Τομ, ζούσαν για πάντα μαζί καθώς ο, επίσης, ηλικιωμένος άντρας δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ωστόσο, το 2016 μετακόμισε σε οίκο ευγηρίας για να λαμβάνει αυξημένη φροντίδα. Όμως, η Άντα δεν άντεξε μακριά από το, ηλικιωμένο μεν, σπλάχνο της δε. Έτσι, εγκαταστάθηκε και εκείνη μόνιμα στο ίδιο γηροκομείο.

Η αιωνόβια γυναίκα παραδέχεται στην Liverpool Echo: «Καληνυχτίζω τον Τομ κάθε βράδυ και πηγαίνω κάθε πρωί στο δωμάτιό του και του λέω ”καλημέρα”. Μάλιστα, όταν επιστρέφω, ανοίγει τα χέρια του και με παίρνει αγκαλιά. Ποτέ δεν παύεις να είσαι μαμά».


σχετικα αρθρα