ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Αθλητικά παπούτσια με δώρο... κάρτα απεριορίστων διαδρομών

Δημοσίευση 16 Ιανουαρίου 2018, 14:22 / Ανανεώθηκε 16 Ιανουαρίου 2018, 15:56
Αθλητικά παπούτσια με δώρο... κάρτα απεριορίστων διαδρομών
Facebook Twitter Whatsapp

Τα παπούτσια, έχουν το σχέδιο της ταπετσαρίας των καθισμάτων του μετρό.

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από κατάστημα του Βερολίνου προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα 500 ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών της Adidas, τα οποία συνοδεύονται από κάρτα απεριόριστων διαδρομών για μέσα μεταφοράς της πόλης, με ισχύ για όλο το 2018.

Τα παπούτσια, έχουν το σχέδιο της ταπετσαρίας των καθισμάτων του μετρό και πωλούνται στην τιμή των 180 ευρώ, πάνω τους βρίσκεται και το εισιτήριο, του οποίου η αξία ξεπερνά τα 760 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κατάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ κάποιοι, είχαν «κατασκηνώσει» στο σημείο από το Σαββατοκύριακο.

Το κατάστημα είχε ξεκινήσει την κατάρτιση λίστας ενδιαφερομένων ήδη από την Παρασκευή το βράδυ, με πολλούς ενδιαφερόμενους να φτάνουν ακόμη και από άλλες πόλεις και να διανυκτερεύουν σε υπνόσακους στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι. Ανά τακτά διαστήματα, ο υπεύθυνος του καταστήματος καταμετρούσε τα άτομα και όσοι απουσίαζαν διαγράφονταν από τη λίστα.

Η κάρτα, η οποία είναι ραμμένη στην γλώσσα του παπουτσιού, ισχύει για το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία και τα φέρι του Βερολίνου, υπό την προϋπόθεση ότι ο επιβάτης φοράει τα παπούτσια την ώρα της επιβίβασης. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ