ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Οι λακκούβες στον δρόμο βλάπτουν σοβαρά τη γεύση της πίτσας

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2018, 16:35 / Ανανεώθηκε 19 Ιουνίου 2018, 10:54
Facebook Twitter Whatsapp

Γι’ αυτό η Domino’s ανέλαβε να επιδιορθώσει τους δρόμους στην πόλη Bartonville του Τέξας

Συνέβη τον Δεκέμβριο. Οι κάτοικοι του Bartonville στον δρόμο για τις δουλειές τους συνάντησαν ένα συνεργείο το οποίο επιδιόρθωνε τις λακκούβες στους δρόμους. Τίποτε αξιοσημείωτο, θα πείτε. Όμως, τα μηχανήματα και το αυτοκίνητο του συνεργείου έφεραν στο πλάι το σήμα της αλυσίδας Domino’s Pizza. Ακόμα και οι κώνοι που ρύθμιζαν την κυκλοφορία έφεραν το σήμα της αλυσίδας.

Η απάντηση στις απορίες των κατοίκων ήρθε… ζεστή. Η Domino’s συνεργάζεται με τις τοπικές αρχές για την επιδιόρθωση του οδικού δικτύου. Το project ονομάζεται Paving for Pizza και,  κατά τους υπεύθυνους της εταιρείας, το κίνητρο είναι η «προστασία» της πίτσας από τις συνέπειες των ανεπιθύμητων αναταράξεων λόγω της κακής ποιότητας του οδοστρώματος.

Η αποτελεσματικότητα της δράσης έως τώρα ελέγχεται –μόνο μερικές δεκάδες λακκούβες έχουν επιδιορθωθεί- και οι κακές γλώσσες κάνουν λόγω για κίνηση δημοσίων σχέσεων χωρίς πραγματικό αντίκρισμα.

Γεγονός παραμένει όμως ότι το οδικό δίκτυο στις Η.Π.Α. αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με κόστος μεγαλύτερο των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως -482 δολάρια ανά οδηγό- για επισκευές οχημάτων.