ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Απίστευτο βίντεο: Πιάνει σκύλο που έπεφτε από τον ένατο όροφο

Δημοσίευση 6 Ιουλίου 2018, 11:56 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 10:25
Απίστευτο βίντεο: Πιάνει σκύλο που έπεφτε από τον ένατο όροφο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο άνδρας κατάφερε να σώσει το αγαπημένο κατοικίδιο γείτονα του.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία καταγράφει την εκπληκτική στιγμή που ένας Βραζιλιάνος σώζει τη ζωή του αγαπημένου σκύλου του γείτονά του, αφού τον είδε να πέφτει από ένα μπαλκόνι του ένατου ορόφου.

Ο Joao Augusto ετοιμαζόταν να μπει στην πολυκατοικία στο Ribeirao Preto, στο Σάο Πάολο, όταν είδε τον Mel the Shih Tzu να περνάει πάνω από το κιγκλίδωμα σχεδόν 30 μέτρα πάνω από το έδαφος.

Το βίντεο δείχνει ότι ο Augusto στέκεται δίπλα σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο με τα χέρια ανοιχτά και έτοιμος να πιάσει το άτυχο κατοικίδιο.

«Ζήτησα μια πετσέτα ή ένα σεντόνι αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Μετά έπεσε από τον ένατο όροφο. Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να το πιάσω αλλά μπορούσα να μετριάσω την ταχύτητα της πτώσης. Ήμουν στο έδαφος για μερικά δευτερόλεπτα αλλά ήταν από ανακούφιση. Νομίζω ότι ήμουν στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω. Ήταν μια κοινή προσπάθεια με τον επιστάτη του κτιρίου, που έδρασε γρήγορα για να βοηθήσει το σκυλί. Είχε ευχάριστο τέλος», είπε ο Joao Augusto.