Τι κι αν έχει πραγματοποιήσει λαϊκίστικες επιθέσεις της κατά της Ελλάδας; Η γερμανική εφημερίδα Bild έχει αγοράσει ελληνικά ομόλογα, όπως ανακοινώνει η ίδια σε σημερινό δημοσίευμά της. Η λαϊκή εφημερίδα, αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα τα ελληνικά ομόλογα να αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα και διευκρινίζει ότι έχει στην κατοχή της ένα ομόλογο, αξίας 5.179 ευρώ, το οποίο λήγει στις 20.3.2012 και ένα δεύτερο, αξίας 4.946 ευρώ, με ημερομηνία λήξης στις 20.5.2013.

Το δημοσίευμα επισημαίνει πάντως ότι, αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, η επένδυση θα αποδειχθεί αποτυχημένη, αλλά σε περίπτωση που τα δύο ομόλογα αποδώσουν κέρδη, που υπολογίζεται να διπλασιάσουν το επενδεδυμένο ποσό, η εφημερίδα δεν θα κρατήσει τα χρήματα, αλλά θα τα δωρίσει.

Υπενθυμίζουμε, πάντως δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας στις 3 Νοεμβρίου του 2011 με τον τίτλο «πάρτε πίσω το ευρώ από τους Έλληνες», το οποίο καλούσε τη Γερμανίδα καγκελάριο να δώσει λόγο στο Γερμανικό λαό «για να βγουν οι Έλληνες πτωχευμένοι από την ευρωζώνη»!


TAGS