Είναι πασίδηλο ότι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης έχει επιλέξει και στηρίζει τον κ. Βενιζέλο στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ. Αυτή η επιλογή προσδιορίζει προφανώς και την στάση των μέσων που ελέγχει ο ΔΟΛ.

Στο μεταξύ σε κάθε ευκαιρία ο γνωστός εκδότης χτυπάει με «χειρουργικό» τρόπο τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο. Το σημερινό του σχόλιο όμως στον «βηματοδότη» για τον Υπουργό Υγείας ξεπέρασε κάθε όριο. Πρόκειται για ισχυρό χτύπημα κάτω από την μέση.

Aναλυτικά γράφει ο «Bηματοδότης»:

«Συνεργάτης μου ρώτησε τον διεκδικητή της ηγεσίας του ΠαΣοΚ κ. Ανδρέα Λοβέρδο αν θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του βασιλιά Εδουάρδου της Αγγλίας και να εγκαταλείψει το βασίλειό του για έναν μεγάλο έρωτα. Θυμίζω ότι στις 11 Δεκεμβρίου 1936 ο βασιλιάς Εδουάρδος εγκατέλειψε τον αγγλικό θρόνο για να νυμφευτεί την αμερικανίδα Γουόλις Σίμπσον. Ο Εδουάρδος παραιτήθηκε του θρόνου γιατί η Σιμπσον ήταν διαζευγμένη και η Αμερικανική Εκκλησία δεν επιτρέπει τον γάμο βασιλέων με διαζευγμένες. Η σχέση του Edde με την Γουόλις, για πολλούς ο μεγαλύτερος έρωτας του 20ου αιώνα, έγινε ταινία από την Μαντόνα.

Ο υπουργός Εργασίας απάντησε ότι είναι τόσο καλά στην υγεία του ώστε να μπορεί να αντισταθεί σε κάθε πειρασμό εγκατάλειψης ενός βασιλείου για έναν έρωτα. Φρόντισε όμως να προσθέσει ότι θα εγκατέλειπε την πολιτική αν επρόκειτο να αναλάβει πρόεδρος του Ολυμπιακού στο πόλο. Προειδοποιώ τον κ. Λοβέρδο ότι αν δεν το προσέξει αυτό, τότε σίγουρα θα δεχθεί τηλεφώνημα από την Μαντόνα για την επόμενη ταινία της.»

TAGS