current views are: 1

5 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση06:46

Σωσίβιο στο Επικρατείας διεκδικούν Άννα και Ρέππας

Όσο πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, τόσο ανεβαίνει η αγωνία πολλών βουλευτών για την εκλογή τους. Δεν είναι βλέπετε όλοι στην λογική Γιακουμάτου, που δήλωσε «Χ… αν ξαναβγώ».

Δημοσίευση 06:46’
αρθρο-newpost

Όσο πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, τόσο ανεβαίνει η αγωνία πολλών βουλευτών για την εκλογή τους. Δεν είναι βλέπετε όλοι στην λογική Γιακουμάτου, που δήλωσε «Χ… αν ξαναβγώ».

Όσο πλησιάζει ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, τόσο ανεβαίνει η αγωνία πολλών βουλευτών για την εκλογή τους. Δεν είναι βλέπετε όλοι στην λογική Γιακουμάτου, που δήλωσε «Χ… αν ξαναβγώ». Μεγαλύτερη αγωνία, οφείλουμε να το πούμε, υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ, για δύο λόγους. Γιατί όλα δείχνουν ότι η κοινοβουλευτική του ομάδα θα μειωθεί δραματικά και γιατί σε κάθε αλλαγή, οι ψηφοφόροι συνηθίζουν να στέλνουν νέα πρόσωπα στη Βουλή. Επιπροσθέτως, η προσεχής αναμέτρηση θα είναι Γολγοθάς για τους υποψηφίους των περισσοτέρων κομμάτων. Ειδικά για αυτούς που έχουν αυξημένες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν είναι κλίμα αυτό για να τρέχουν σε καφενεία και ραχούλες…

Στο ΠΑΣΟΚ άρχισε να ακούγεται ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, προεξοφλώντας ότι επόμενος πρόεδρος θα είναι ο Ευ. Βενιζέλος σκέφτεται να διαπραγματευτεί μια θέση στο Επικρατείας. Κάτι ανάλογο λέγεται ότι θ8α επιθυμούσε και ο Δημήτρης Ρέππας. Για την μεν κα Διαμαντοπούλου, η εξήγηση προκύπτει αβίαστα. Μετά τους υπουργούς Οικονομικών, αυτοί που τιμωρούνται συνήθως από το εκλογικό σώμα είναι οι υπουργοί Παιδείας.

Και η Άννα, σαν υπουργός της… φωτοτυπίας, έχει λόγους να φοβάται, παρά την πρωτιά της στις τελευταίες αναμετρήσεις. Για τον Δ. Ρέππα, η εξήγηση βρίσκεται στα εκλογικά αποτελέσματα των εκλογών του 2009- τόσο δυνατή μνήμη, δύσκολα να έχει κάποιος. Τα αποτελέσματα λοιπόν λένε ότι ο υπουργός πέρασε μόλις 25 ψήφους τον δεύτερο Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος στην παρούσα βουλή, έχει σηκώσει πολλές σημαίες… Οπότε, αμφότεροι έχουν τους λόγους τους…

Θ.Δ.


σχετικα αρθρα