current views are: 2

9 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση11:46

Η Συλβάνα Ράπτη μας περνάει για ηλίθιους!

Στην σύντομη ζωή μας ακούμε, βλέπουμε και καταπίνουμε πολλά. Αλλά μερικά πράγματα είναι όσο κραυγαλέα που δεν μπορείς να ανεχτεί ακόμα και ο Ιώβ εάν ζούσε σήμερα.

Δημοσίευση 11:46’
αρθρο-newpost

Στην σύντομη ζωή μας ακούμε, βλέπουμε και καταπίνουμε πολλά. Αλλά μερικά πράγματα είναι όσο κραυγαλέα που δεν μπορείς να ανεχτεί ακόμα και ο Ιώβ εάν ζούσε σήμερα.

Στην σύντομη ζωή μας ακούμε, βλέπουμε και καταπίνουμε πολλά. Αλλά μερικά πράγματα είναι όσο κραυγαλέα που δεν μπορείς να ανεχτεί ακόμα και ο Ιώβ εάν ζούσε σήμερα. Η κ. Συλβάνα Ράπτη παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για την αποχώρηση του Γιώργου δήλωσε: 

«Χρειάζεται παλικαριά και… ανωτερότητα ενώ έχεις τη δεδηλωμένη να αποχωρείς από την πρωθυπουργία. Η απόφαση του Παπανδρέου να κάνει πέρα και πίσω και να δώσει την ευκαιρία σε μία συνθετική κυβέρνηση να εργαστεί για τη διάσωση της χώρας θεωρώ ότι είναι κάτι το θετικό» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου επικρίνοντας τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος, όπως συμπλήρωσε, «το έβαλε στα πόδια και κατέφυγε στην εξαφάνιση έστω μέσω εκλογών».  

Η κ. Ράπτη αναφερόμενη στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ πήρε επάνω του τη σωτηρία του τόπου» και πρόσθεσε πως αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να πάει πιο πάνω η χώρα και μετά η παράταξη.
Δεν ξέρω αλήθεια πόσο ηλίθιος θα πρέπει να είναι κάποιος για να κατανοήσει αυτά που λέει η κυρία. Ο Καραμανλής, θα ήταν καλό να της θυμίσω, έλεγε πως πρέπει να γίνει πάγωμα μισθών, συντάξεων και προσλήψεων και ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου να συμφωνήσουν στο πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να μην πάμε σε εκλογές τον Φθινόπωρο του 2009. Ο κ. Παπανδρέου εκβίασε λέγοντας ότι δεν επρόκειτο να ψηφίσει Παπούλια και έσυρε τον τόπο σε πρόωρες εκλογές. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα αν είναι η όχι παλληκαριά αυτό που έκανε ο Παπανδρέου αφήστε το καλύτερα να μην το χαρακτηρίσουμε. Πάντως είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να παραιτείται λόγω αδυναμίας ένας Πρωθυπουργός και να παρακαλάει τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων να αναλάβουν γιατί δεν μπορεί να τα καταφέρει!

Πάνος Ρασσιάς 


σχετικα αρθρα