Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τους αγώνες του Κομμουνιστικού Κόμματος ενάντια στα βάναυσα μέτρα που επιβάλει η Τρόικα, ενώ όταν θέμα της μεσημεριανής τους κουβέντας έγιναν τα παιδιά που υποφέρουν και το αβέβαιο μέλλον αυτών η Λιάνα Κανέλλη φάνηκε να λύγισε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής ακόμη και σε καρτούν να δει να υποφέρει ένα παιδί, νιώθει ένα κόμπο στο στομάχι. «Το απόλυτο κακό είναι να υποφέρει παιδί, να πεινάει παιδί, να πεθαίνει παιδί και να το θάβουν ενήλικες» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συνηθισμένη στο να μας εκπλήσσει, η βουλευτής του ΚΚΕ προέβη σε μία αποκάλυψη που άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό που την παρακολουθούσε. Ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε πως στο παρελθόν γλίτωσε τελευταία στιγμή από μία απόπειρα αυτοκτονίας.


«Μία φορά στη ζωή μου σκέφτηκα την αυτοκτονία. Στο παρατσάκ γλίτωσα», εξομολογήθηκε  στην Ελένη Μενεγάκη. «Μία φορά το σκέφτηκα πολύ σοβαρά να το κάνω και με γλίτωσε ένας Γάλλος συνάδελφός μου. Ήταν μετά την Ρουάντα. Αν είχες περπατήσει εκεί όπως εγώ, αισθάνεσαι αδύναμος, σαν να σε έχει πάρει το κακό και να σε έχει πατήσει χάμω. Από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, αριστερά και δεξιά, ήταν 10.000 χράμια, κάτι σαν πανάκια, στα οποία ήταν τυλιγμένα νεκρά παιδικά κορμιά. Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου», συνέχισε.

Από τις... τάσεις αυτοκτονίας τη γλίτωσε η μουσική όπως δήλωσε, καθώς αυτός είναι ο δικός της τρόπος ψυχοθεραπείας. 
 

Φ.Π.