«Εδώ αναγκαστήκαμε να συγκυβερνήσουμε με τον ακροδεξιό λαϊκισμό. Σε μία εκδήλωση δεν θα πήγαινα»; γράφει ο Γιάννης Ραγκούσης στο twitter του προς απάντηση στην φημολογία που τον θέλει να «τα γυρίζει» ξαφνικά για το πολιτικό «δίδυμο» Λοβέρδου- Βενιζέλου... Προς έκπληξη ορισμένων δημοσιογράφων και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, επισκέφτηκε τον στενό του φίλο και υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο σε εκδήλωση που διοργάνωσε. Η επίσκεψη αυτη θεωρήθηκε αδικαιολόγητη από πολλούς καθότι ο κ. Ραγκούσης είχε εκφράσει την δυσαρέσκεια του για την πολιτική συμπόρευση Λοβέρδου- Βενιζέλου.

 «Η χώρα και η παραταξη χρειάζονται τώρα αλλαγή υποδείγματος. Αλήθειες και όχι συγκάλυψη της κρίσης τους» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης για τον πολιτικό εναγκαλισμό των δύο υπουργών πετώντας τα «καρφιά» του κυρίως προς την πλευρά Βενιζέλου.

Ωστόσο, ο κ. Ραγκούσης διευκρίνισε ότι θα επισκεπτόταν οποιονδήποτε συναδελφό του, πόσο μάλλον τον φίλο του κ. Λοβέρδο, άσχετα με την άποψή του για τις πολιτικές του κινήσεις χωρίς να αναιρεί λοιπόν τις προηγούμενες δηλώσεις του.

Α.Γ.
TAGS