Προς επιβεβαίωση προηγούμενου δημοσιεύματος του Newpost.gr που αφορούσε στις... μυστικές συμβουλές του Στέφανου Μάνου προς τους επικεφαλής της Τρόικας για εκ νέου περικοπές συντάξεων και μισθών, ήρθαν οι σημερινές δηλώσεις του Μνημονιακού πολιτευτή να «κουμπώσουν» στα λεγομενά μας. Έτσι πριν ο αλέκτρων λαλήσει τρεις φορές, ο Στέφανος Μάνος... ξαναβάζει ιδέες στους σκληρούς της τρόικας προτείνοντας σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ: «Να αποχωρήσουν 400.000 υπάλληλοι του Δημοσίου, όχι μονομιάς, αλλά σε τέσσερα χρόνια. Να φεύγουν δηλαδή 100.000 υπάλληλοι κάθε χρόνο που δεν χρειάζονται. Για 3 χρόνια αυτός που θα φεύγει θα λαμβάνει το 70% των τακτικών του αποδοχών, ώσπου να βρει κάτι άλλο».

Καί όλα αυτά τα δυσάρεστα για τους δημοσίου υπαλλήλους τα προτείνει ο κ. Μάνος ( με σοβαρό το ενδεχόμενο να εισακουστεί στους τροικανούς) επειδή, όπως είπε, δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν απο αυτούς που κυβερνούν και δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένος με οτιδήποτε κάνουν. 

Τέλος, ο κ. Μάνος (καθότι διανύουμε προεκλογική περίοδο και προσβλέπει να κερδίσει ψήφους για την ΔΡΑΣΗ) εξέφρασε τη γνώμη ότι το χρέος για να είναι βιώσιμο πρέπει να κατέβει κάτω από το 100, να είναι στο 90% περίπου, όσο μπορούμε πιο γρήγορα, διότι το 120% δεν είναι βιώσιμο. «Η χώρα θα οδηγηθεί στην χρεοκοπία, όσο επιμένουμε να μην βλέπουμε την πραγματικότητα» κατέληξε.

Υ.Γ: Τύφλα να έχουν οι οικονομικοί συμβουλάτορες του Βενιζέλου...

Α.Γ.