current views are: 1

7 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:22

Kατάληψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος!

Συμβολική κατάληψη διάρκειας 45 λεπτών πραγματοποίησαν δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους.

Δημοσίευση 12:22’
αρθρο-newpost

Συμβολική κατάληψη διάρκειας 45 λεπτών πραγματοποίησαν δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους.

Συμβολική κατάληψη διάρκειας 45 λεπτών πραγματοποίησαν δεκάδες απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους. Οι εργαζόμενοι, που έχουν πέντε μήνες να πληρωθούν, απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου και απέχουν από την εργασία τους.

Σημειώνεται ότι είχε ζητηθεί από τους υπαλλήλους να κάνουν κάποιες μέρες υπομονή, μέχρι να ψηφιστεί στη Βουλή η τροπολογία για τη κρατική επιχορήγηση των κομμάτων. Η επίμαχη τροπολογία ήταν να ψηφιστεί χθες, αλλά αυτό δεν έγινε, διότι πρόκειται να ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη που θα ψηφιστεί τις επόμενες ημέρες. Αν είχε ψηφιστεί χθες, υπό το υπουργείο Οικονομικών θα είχε ζητηθεί ονομαστική ψηφοφορία από τον ΛΑΟΣ και γι’ αυτό δεν προχώρησε.

Η τροπολογία έχει πάρει το πράσινο φως από όλα τα κόμματα, σε συμφωνία με τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών.

Σημειώνεται ότι το μόνο ποσό που τους έχει καταβληθεί είναι αυτό του δώρου Χριστουγέννων, διότι ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ -και διοικητής του ΙΚΑ- κινδύνευε με χειροπέδες λόγω αυτοφώρου.


σχετικα αρθρα