current views are: 1

10 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση15:09

Πήραν «φωτιά» facebook και twitter για το Χρυσοχοΐδη που στηρίζει το Βενιζέλο

Με καυστικά σχόλια υποδέχθηκαν οι χρήστες του facebook και του twitter την δήλωση στήριξης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς στον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο.

Δημοσίευση 15:09’
αρθρο-newpost

Με καυστικά σχόλια υποδέχθηκαν οι χρήστες του facebook και του twitter την δήλωση στήριξης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς στον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο.

Με καυστικά σχόλια υποδέχθηκαν οι χρήστες του facebook και του twitter την δήλωση στήριξης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς στον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο. «Η προσπάθεια που πρέπει να γίνει από την πλευρά των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος και ιδιαίτερα από εκείνες τις δυνάμεις που θέλουν αυτή τη στιγμή ν´ ανασυντάξουν τη χώρα και να οδηγήσουν και πάλι την Ελλάδα σε μια διαδρομή περηφάνιας και ανάπτυξης χρειάζεται αλήθειες, χρειάζεται δικαιοσύνη και πάνω απ’ όλα χρειάζεται ευθύνη» δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όπως ήταν φυσικό, οι χρήστες των social networks δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και σχολίασαν αρνητικά τη δήλωση υποστήριξης του κ. Χρυσοχοΐδη.

Διαβάστε μερικά:

-«Έχω να σας προτείνω φοβερό βιβλίο για το καλοκαίρι: μνημόνιο 2!»

– «Μιχαλάκη είσαι τρέλα με τον Μπένι για παρέα…! Άντε διάβασε κανένα περιοδικό γιατί από Μνημόνια δε τα πας καλά».

-« Το να σε στηρίζει ο Χρυσοχοΐδης δεν το λες και πολύ καλό ε;»

-«Ο Χρυσοχοΐδης πλήρωσε 2ευρω;»

-«Πιστεύω πως ο Χρυσοχοΐδης χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης»

-«Συμφωνώ σε όλα ….Και αλήθεια και δικαιοσύνη …Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται και …διάβασμα …έτσι Μιχάλη !!! Μην αμελούμε τα μαθήματα μας και ξεχνάμε να διαβάζουμε !!!!»

– «”Καλή συνέχεια Υπουργέ “… Στήριξε όποιον θέλεις !!! Το σίγουρο πάντως οι σοσιαλιστές κατά συνείδηση κι όχι μόνο κατ΄ όνομα δε θα είμαστε εκεί !!! Κι αν σας έχει μείνει λίγη σοσιαλιστική συνείδηση, ν΄ αλλάξετε κι όνομα σ΄ αυτό το νέο “μόρφωμα”, που μετά την καρατόμηση του Ελληνικού λαού θέλετε να το παρουσιάσετε ως σοσιαλιστικό !!!»

-« Με τόσα μικρομάγαζα “ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ” σε όλη την Αθήνα, το μόνο χρυσάφι που θα μας μείνει θα είναι ο Χρυσοχοΐδης, γ@μ%@#το».

Π.Β


σχετικα αρθρα