Φοβήθηκε ο Δημήτρης Ρέππας μην τυχόν και πιστέψουν ότι δεν στήριξε ολόψυχα τον Βενιζέλο και έσπευσε δι ανακοινώσεως να μας το θυμίσει, με αφορμή δημοσιεύματα και σχόλια!
Πάνω στη… φούρια του- ποιος ξέρει άραγε γιατί- ξέχασε ότι αυτού του είδους οι ανακοινώσεις εκδίδονται από το πολιτικό γραφείο και η σχετική ανακοίνωση διανεμήθηκε από το υπουργείο!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «εργάστηκε ευθύς εξ αρχής για την ομαλή μετάβαση στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Όπως πάντα στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, έτσι και τώρα τοποθετήθηκε επί του θέματος από την πρώτη στιγμή και σε ανύποπτο χρόνο. Και εργάζεται με τον κ. Βενιζέλο για την πετυχημένη προοπτική του ΠΑΣΟΚ και της ηγεσίας του.»
Ειλικρινά, μόνον λύπη μπορεί να προκαλεί μια τέτοια ανακοίνωση, όταν προέρχεται από τόσο υψηλό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο μάλιστα- σε αυτό έχει δίκαιο ο Ρέππας, δεν έκρυψε τις προτιμήσεις του.
Τηρουμένων των αναλογιών, ένα μεσαιοκατώτερο στέλεχος σε ανάλογη περίπτωση, θα πρέπει να δημοσιοποιήσει ότι έβαλε φωτογραφία του Βενιζέλου στο… εικονοστάσι.