Μπορεί ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας να απέδωσε την μυστικότητα η οποία υπήρχε γύρω από τον τόπο και τον χρόνο της επίσκεψής του στην Λαμία στο φορτωμένο προγραμμά του, ωστόσο τον γλίτωσε στην κυριολεξία από τους φορτηγατζήδες.
Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επι θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ όπου παραχωρούσε Συνέντευξη τύπου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Η μυστικότητα που τηρήθηκε ωστόσο γύρω από την επίσκεψη του υπουργού βοήθησε ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα και επεισόδια. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν μια ώρα πριν τον τόπο συνάντησης με τον υπουργό.

Οι αυτοκινητιστές ωστόσο κατάφεραν να σταματήσουν τον Δημήτρη Ρέππα από το αυτοκίνητό του καθώς έφευγε για Αθήνα και είχαν μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.

Στο σημείο πρόλαβαν να σπεύσουν τρία φορτηγά και μια ομάδα περίπου 10 συνδικαλιστών, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του σωματείου της Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος.

Η κινητοποίηση δεν ήταν μεγάλοι και οι αυτοκινητιστές δεν πρόλαβαν ούτε τα πανο να ξεδιπλώσουν. Δήλωσαν όμως ικανοποιημένοι που κατάφεραν έστω αυτή την ολιγόλεπτη διαμαρτυρία.


Πηγή: lamiastar.gr