Σαν άλλος μονομάχος της Ρώμης που αγωνίζεται όχι για την ζώη του προσφέροντας θέαμα, αλλά για το... Μνημόνιο (προσφέροντας και σε αυτή την περίπτωση άφθονο θέαμα), ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. Γιώργος Καρατζαφέρης καλεί στην τηλεοπτική αρένα τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αντώνη ΣαμαράΤο άκουσαν και αυτό τα αυτιά μας και ελπίζουμε να μην το δουν και τα μάτια μας, διότι αφενός στη συνείδηση των πολιτών τα ντιμπέιτ έχουν «αφοριστεί» και θεωρούνται ανούσια (λενε λενε οι πολιτικοί και δεν απαντούν ποτέ στους δημοσιογράφους) και αφετέρου τα έδρανα της Βουλής είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα «αρένα» αντιπαράθεσης.

Εξάλλου, η Βουλή έχει και απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, πού να τρέχουν τώρα τρείς υποψήφιοι πρωθυπουργοί στα κανάλια που παίζουν μόνον τούρκικα σίριαλ. Το θέμα της «μονομαχίας» έχει πάντως ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον. Ο κ. Καρατζαφέρης ζητά να αναμετρηθούν για να ξεκαθαρίσουν στον κόσμο τί συνέβη τον Φεβρουάριο στο Μέγαρο Μαξίμου

Αν μαθαίναμε όλη την αλήθεια για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας από τα ντιπέιτ, δεν θα «αγόραζαν» τούρκικα τα κανάλια, θα αγόραζαν μεταγλωττισμένα σίριαλ κατευθείαν από το... Προεδρικό Μέγαρο!

Α.Γ.