Τα ρολόγια στην ΕΡΤ, προφανώς σταμάτησαν στο Σάββατο 17 Μαρτίου. Και ουδείς αντελήφθη τι διαδραματίστηκε μετά από εκείνη την ημέρα. Οδηγούμαι στο συμπέρασμα, βλέποντας το δελτίο της κρατικής τηλεόρασης. Βλέποντας ότι για να καλύψει τις δραστηριότητες του Γιώργου Παπανδρέου ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, η ΕΡΤ έστειλε δημοσιογράφο- τον Διονύση Μποτώνη- και προφανώς και συνεργείο!

Αντιθέτως, την επίσκεψη του κ. Ιερώνυμου ανέλαβε να καλύψει- ορθώς, η ανταποκρίτρια Αριάνα Φερεντίνου, η οποία προφανώς και είναι επαγγελματικά επαρκής και για το ρεπορτάζ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Εικάζω ότι κάποιος ζήτησε να καλυφθεί ο Γιώργος και κάποιος άλλος, με κεκτημένη ταχύτητα ικανοποίησε το αίτημα. Σα να είναι ακόμα Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Διερωτώμαι αν την εποχή που κόβονται τα… άκοφτα για να γίνουν περικοπές, η ΕΡΤ θα συνεχίζει να καλύπτει τον απανταχού του κόσμου ταξιδεύοντα τέως Πρωθυπουργό και τέως Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αντιλαμβάνομαι ότι γίνομαι αντιπαθής στους συναδέλφους δημοσιογράφους γιατί ενδεχομένως να τους στερήσω τα ταξίδια. Πιστεύω ακράδαντα ωστόσο ότι κατά βάθος συμφωνούν μαζί μου.Έλεος!!!


Χριστίνα Αναστασίου
TAGS