Την πραγματοποίηση έρευνας πιθανότατα με την συνδρομή ορκωτών λογιστών για το πώς το χρέος του ΠΑΣΟΚ έφτασε μέσα σε λίγα χρόνια από τα 17 εκατομμύρια στο υπέρογκο ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ εξετάζει η νέα ηγεσία του κόμματος.

Παράλληλα θα αρχίσει και το ξήλωµα του περίφηµου γυµναστηρίου µε τις δύο σάουνες. Στενός συνεργάτης του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δήλωσε ότι «θα γίνει τυπικός και ουσιαστικός έλεγχος του τι παραλάβαµε».

«Οι σκιές πρέπει να φύγουν και όλα τα ερωτήµατα που έχουν τεθεί να απαντηθούν πειστικά», προσέθεσε.

Αυτός είναι ο λόγος που ο νέος πρόεδρος του κόµµατος προβληµατίστηκε πολύ για το πρόσωπο στο οποίο θα εµπιστευτεί τη θέση του γενικού διευθυντή. Οι πληροφορίες οδηγούν στο πρόσωπο του κ. Νίκου Σαλαγιάννη, ενός ανθρώπου που γνωρίζει ολόκληρο το οικοδόµηµα και δεν έχει κυβερνητικά βάρη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο μετακόμισης του κόμματος σε νέα γραφεία ώστε να μειωθούν τα μηνιαία έξοδα αλλά και σε μία προσπάθειας απαλλαγής από τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.