current views are: 1

26 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση09:47

«Τα πήρε» η Λιάνα Κανέλλη με τα τουρκικά σήριαλ και τον Παπανδρέου από την… Ισταμπούλ!

Έξω φρενών έγινε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία άστραψε και βρόντηξε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή τα… τούρκικα σήριαλ!

Δημοσίευση 09:47’
αρθρο-newpost

Έξω φρενών έγινε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία άστραψε και βρόντηξε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή τα… τούρκικα σήριαλ!

Έξω φρενών έγινε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία άστραψε και βρόντηξε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή τα… τούρκικα σήριαλ! Ανοίγει την τηλεόραση η κυρία Κανέλλη ανήμερα της 25ης Μαρτίου και την πιάνει πολιτισμική σύγχυση κάνοντας ανελέητο ζάπινγκ μήπως και πετύχει ένα αφιέρωμα στην ιστορική ημέρα, αλλά μάταια. Αντ’ αυτού όχι μόνον έπεσε πάνω σε όλα τα τουρκικά σήριαλ, αλλά πέτυχε και τον Γιώργο Παπανδρέου από την Κωνσταντινούπολη να μιλάει για τη Συρία.

Δικαίως, της ανέβηκε στο αίμα στο κεφάλι και την έπιασε το…πατριωτικό της!


Όπως δήλωσε: «Τούρκικα σήριαλ παίζονταν πρωί-πρωί σε όλα τα κανάλια» είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Και δεν φτάνει αυτό. Εκείνο που την αποτελείωσε ήταν όταν είδε και την εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου με φόντο την «Ισταμπουλ» και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λέει: «Η Συρία πρέπει ν΄ αλλάξει».


«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία» είπε ακόμη. «Όπου κι αν γύριζα την τηλεόραση έπεφτα σε τούρκικα. Ο, τι χρειαζόταν για να αισθανθώ κοντά στο πνεύμα της επανάστασης…  Θα έκανε ποτέ τέτοια πράγματα η τουρκική τηλεόραση; Αμ, εκείνο το κορυφαίο, τον Παπανδρέου, από κάτω ο τίτλος Ισταμπουλ και η δήλωσή του:  Η Συρία πρέπει ν΄ αλλάξει….


«Η Σοσιαλιστική Διεθνής στην Ισταμπουλ με τον Παπανδρέου να ζητά να αλλάξει η Συρία, ενώ η τούρκικη φρεγάτα σουλατσάρει στο Αιγαίο; Δεν είναι σουρεαλιστικά όλα αυτά;».


Υ.Γ: Αμ. έχει το δίκαιο της, αλλά πού θα το βρει…

Α.Γ.


σχετικα αρθρα