Αυτή και αν είναι είδηση! «Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε από τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο να ανακαλέσει την παραίτηση που είχε υποβάλει προ μηνός από μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου.
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος δέχθηκε και προφανώς στρατεύεται πλήρως στον προεκλογικό αγώνα της παράταξης, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πολιτεύεται όπως θέλει. Αρκεί να μην πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι είναι [email protected]@κες.
Ο κ. Παναγιωτακόπουλος, μας είχε βομβαρδίσει με ανακοινώσεις που περίπου κατήγγειλαν το ΠΑΣΟΚ για εθνική προδοσία. Τόσο για το πρώτο, όσο και για το δεύτερο Μνημόνιο. Για τον λόγο αυτό εξάλλου η Αριστερή (του) Πρωτοβουλία δεν πήρε θέση τις εκλογές νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Θεωρούσε εξίσου Μνημονιακούς και τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Παπουτσή.
Φυσικά και είναι δικό του θέμα να θέλει να ξεπεράσει τους Ολυμπιονίκες της ενόργανης γυμναστικής στις ασκήσεις επί εδάφους όπου σημαντικό ρόλο παίζουν οι κυβιστήσεις.
Ωστόσο για λόγους πολιτικής ευπρέπειας- νομίζουμε, ο κ. Παναγιωτακόπουλος οφείλει να εξηγήσει επαρκώς τι έχει αλλάξει σε πολιτικό επίπεδο. Άλλως θα δώσει έδαφος στα περίεργα σενάρια που ακούγονται εδώ και μήνες στην Ιπποκράτους. 

ΑρΠΑ