current views are: 1

26 Μαρτίου 2012
Δημοσίευση12:00

Τα όνειρα του Α. Ανδριανόπουλου!

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο επαναφοράς της κ. Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Σαμαράς ήταν απολύτως σαφής απαντώντας: «όχι»!

Δημοσίευση 12:00’
αρθρο-newpost

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο επαναφοράς της κ. Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Σαμαράς ήταν απολύτως σαφής απαντώντας: «όχι»!

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο επαναφοράς της κ. Μπακογιάννη στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Σαμαράς ήταν απολύτως σαφής απαντώντας: «όχι»! Ωστόσο το ζήτημα τίθεται συνεχώς και συζητείται σε διάφορα επίπεδα. Μάλιστα κάποιοι διαρρέουν την πληροφορία ότι ο κ. Ανδριανόπουλος-παλιός φίλος του κ. Σαμαρά- έχει αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή.

Λέγεται μάλιστα ότι ο κ. Ανδριανόπουλος επιθυμεί την ενότητα όλης της κεντροδεξιάς. Μόνο που δεν θυμάται ότι όταν αυτός και ο Μάνος έφυγαν από την Νέα Δημοκρατία τότε είδε προκοπή το κόμμα.

Με λίγα λόγια κάποιοι  ελπίζουν ότι η κρισιμότητα των ημερών μπορεί να γίνει αιτία για «υπέρβαση» μιας κόντρας όχι μόνο πολιτικής αλλά και προσωπικής-οικογενειακής που κρατάει χρόνια.

Αιτία δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο Α. Σαμαράς διατηρεί προσωπική γνωριμία μαζί του από τις «ηρωικές» εποχές της ΝΔ, αλλά και ότι ο ίδιος φέρεται να τάσσεται (όπως άφησε να εννοηθεί και σε συνέντευξή του πρόσφατα στο «Χρήμα Plus»)  υπέρ της ενότητας της Κεντροδεξιάς ή μιας συμμαχίας των «φιλελεύθερων» με τη Συγγρού, αν και όπως είναι ευνόητο βρίσκεται πολύ πιο κοντά στη Ντόρα.
Όνειρα…

ΑρΠα


σχετικα αρθρα