Εξώδικο έστειλαν στη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθηνά Δρέττα, καθώς χρωστάει στην εταιρεία «Ελληνικοί Σατθμοί Αυτοκινήτων Ε.Π.Ε.» αρκετές χιλιάδες ευρώ για τα οδοιπορικά της έξοδα και συγκεκριμένα για το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο. Για να γίνουμε πιο σαφείς, σύμφωνα με το metrogreece.gr, το Υπουργείο Εργασίας χρωστάει στην εταιρία «Ελληνικοί Σταθμοί Αυτοκινήτων Ε.Π.Ε» το ποσό των 8.436,63 ευρώ λόγω κακοδιαχείρισης των εξόδων βενζίνης για τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του υπουργείου. Συγκεκριμένα, για κάθε δημόσιο όχημα υπηρεσιακών παραγόντων υπάρχει μηνιαίο πλαφόν που μπορεί να καταναλωθεί.

Ωστόσο, στην περίπτωση της κυρίας Δρέττα κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού υπάρχουν ανεξόφλητα ποσά για το υπηρεσιακό της αυτοκίνητο, εδώ και τρία χρόνια. Ενδεικτικά, για το έτος 2010, το ποσό του χρέους ανερχόταν στα 4.558,33 ευρώ, ενώ για το 2011 στα 2.213,65 ευρώ. Από τα παραπάνω ποσά, η Εταιρία προμήθειας βενζίνης έχει εισπράξει μόνον 712,31 ευρώ μέσω εξωδίκου μάλιστα με ημερομηνία 19-9-2011.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία παραμένει ακάλυπτη στο υπόλοιπο ποσό, από την υποψήφια της Β΄ Αθηνών και Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας, Αθηνά Δρέττα, που αν μη τι άλλο οφείλει να επιληφθεί του θέματος.