Ένα χρόνο πίσω, αν έλεγες ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Γιάννης Δημαράς θα βρεθούν στο ίδιο κόμμα, θα σε ρωτούσαν αν… καπνίζεις τίποτα περίεργο. Και όμως, φτάσαμε να το συζητάμε… νηφάλιοι.
Ο ίδιος ο Γιάννης Δημαράς, δηλώνει φίλος και κοντογείτονας του Πάνου Καμμένου και δεν κρύβει ότι τον βασανίζει πολύ το ενδεχόμενο να συνεργαστεί πολιτικά μαζί του. Ή για είμαι ακριβέστερος, μαζί του ή με τον… ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα τι σχέση έχει ο Καμμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα σας γελάσω και δεν θα το’ θελα. Τόση όσο τα λάχανα με τις σπαλομπριζόλες θα’ λεγα.
Και ενώ ο Γ. Δημαράς θα επιλύσει- κατά δήλωση στο ερώτημα το οποίο τον ταλανίζει εντός της εβδομάδας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Κώστας Μαρκόπουλος, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι η συζήτηση με το Άρμα Πολιτών βρίσκεται σε καλό δρόμο. «Είναι μια ελεύθερη φωνή, μια φωνή της κοινής λογικής, με κοινωνικές και πολιτικές ευαισθησίες. Ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος κι εκείνος έσπασε τις αλυσίδες της κομματικής του υποχρέωσης. Τον τιμώ γι' αυτό, είναι δική του απόφαση. Θα συνεχίσω να τον τιμώ, ότι απόφαση κι αν πάρει. Μακάρι να ενώσει τις δυνάμεις μαζί μας», τόνισε αναφερόμενος στον Γιάννη Δημαρά.
Αν τελικά ο κ. Δημαράς ακούσει τη φωνή της… γειτονιάς ο κ. Καμμένος θα μπορέσει να σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα και το καθιερωμένο προεκλογικό ντιμπέιτ των αρχηγών θα αποκτήσει άλλη διάσταση…

ΑΣΚ