Με σκληρή γλώσσα απάντησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος στην εφημερίδα «Παρασκευή +13» και σε δημοσίευμα τηςπου φιλοξενείται στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο: «Π. Καμμένος: Επαιξε 9,5 δισ. δρχ. Κέρδισε 1 δισ. δρχ. στη Σοφοκλέους» και υπέρτιτλο «Την εποχή της μεγάλης ληστείας στο χρηματιστήριο». Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο κ. Καμμένος αγόρασε μετοχές ύψους 9,5 δισ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, το 2002, με βάση το πόθεν έσχες του, εμφάνισε κέρδη 1 δισ. δραχμών. 

Στο κείμενο γίνεται αναφορά και στη σύζυγο του, κυρία Ελένη Τζούλη για την οποία υποστηρίζεται ότι «καταδικάστηκε για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών» 

Η εφημερίδα επικαλείται τη δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμου Γιακουμάτου που είχε χαρακτηρίσει τον κ. Καμμένο «πρωταγωνιστή στη φούσκα της διετίας 1999-2000» και επισημαίνει ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση «Ελίντα». 

Η εξοργιστική απάντηση του κ. Καμμένου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, ήταν άμεση.

Το κείμενο, μάλιστα συνοδεύεται με φωτογραφία της κατοικίας του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη στην βορειοανατολική Αττική.

Αναλυτικά αναφέρει ο Πάνος Καμμένος:

«Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της Siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. 

1. Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ. 

2. Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ. Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα. 

3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε. 

4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια. 

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΩΣΕΤΕ 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ»