Δύο φίλοι από τα παλιά, από τα πολύ παλιά όμως καθώς μέχρι πρότινος σφάζονταν με το βαμβάκι, θα συναντηθούν στην ίδια εκλογική περιφέρεια ενόψει εθνικών εκλογών. Ο λόγος για τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, Γιάννη Ραγκούση και τον υπουργό Διοικητής Μεταρρύθμισης, Δημήτρη Ρέππα. Οι δύο τους, όπως ανακοίνωσαν σήμερα από πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, θα κονταροχτυπηθούν στην Β΄Αθηνών για την μάχη της ψήφου. 

Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι επιθυμεί να κατέβει στην Β΄Αθήνας διότι είναι «κάτοικος Χολαργού» και η εν λόγω εκλογική περιφέρεια τον χρειάζεται, καθώς ο ίδιος έχει μεγάλο «ρεύμα» ψηφοφόρων με το μέρος του. Απο την άλλη, ο κ. Ρέππας ανέφερε ότι «Αν είμαι υποψήφιος, θα αποφασίσει το Κίνημα που μπορεί να είμαι υποψήφιος. Θα είμαι οπουδήποτε μου ζητηθεί», ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι προτίθεται να κατέβει στην Β΄Αθήνας έχοντας απορρίψει κάθε ενδεχόμενο υποψηφιότητας στο Νομό Αρκαδίας.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι ότι δύο υπουργοί που επιδόθηκαν σε πολιτικές συγκρούσεις ανευ όρων πέρυσι με τις μεταρρυθμίσεις για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, θα βρεθούν αντιμέτωποι στην ίδια εκλογική περιφέρεια, στο ίδιο ψηφοδέλτιο, διεκδικώντας την ψήφο από τους ίδιους ψηφοφόρους. 
Πεδίο (εκλογικής;) μάχης η Β΄ Αθήνας...

Α.Γ.