Ούτε οι φίλα προσκείμενοι στον Βενιζέλο βουλευτές δεν θέλουν να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στην Αχαϊα. Έτσι, χθες το απόγευμα με έκληξη διαπίστωσαν στο ΠΑΣΟΚ Αχαίας, πως μόνο οι δύο βουλευτές, ο κ. Θαν. Παπαδόπουλος και ο κ. Κ. Σπηλιόπουλος είχαν ενδιαφερθεί για να θέσουν υποψηφιότητα στα ψηφοδέλτια του Κινήματος, ενώ κανένας από τους υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών δεν υπέβαλε υποψηφιότητα

Μπροστά στον κίνδυνο του.. διασυρμού, με πρόταση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Παν. Αλεξόπουλο το όργανο μπήκε στη διαδικασία των προτάσεων, προκειμένου να φτιαχτεί μια υποτυπώδης λίστα. Μάλιστα, σύμφωνα με το dete.gr, στη λίστα έβαλαν και ονόματα στελεχών... που δεν είχαν ρωτήσει!

Από τα Μέλη της Νομαρχιακής προτάθηκαν οι:

Από τον γραμματέα, όλοι οι πρώην βουλευτές και πολιτευτές πλην αυτών που αποχώρησαν.
Επίσης προτάθηκαν οι πέντε πρώτοι του περιφερειακού συμβουλίου ( Αγγελόπουλος Γ, Πετρόπουλος Θαν., Γερ. Φεσιάν, Καρπέτας Κων. και Αθανασόπουλος Γ.)

Επίσης στο τραπέζι μπήκε και το όνομα του επικεφαλής στην «Ενωτική Κίνηση Πάτρας» Δημ. Κατσικόπουλου , ενώ προτάθηκαν και οι Μ. Κίτρου, Γ. Λάζαρης, Τρ. Φωτόπουλος, Ιάσωνας Φωτήλας και ο καθηγητής Δημ. Δουγένης.


TAGS