Δεν γνωρίζω επ’ ακριβώς τα εσωτερικά- επιχειρηματικά του Παναθηναϊκού, αλλά εκτιμώ ότι είμαι σε θέση να συμπεράνω ότι τα πράγματα εκεί που έφτασαν είναι πολύ δύσκολα. Σήμερα κάπου διάβασα ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι μεγαλομέτοχοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Εάν με ρωτάτε πάντως δεν το πολυπιστεύω.

Αλλά το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι κάποιος φταίει για όλη αυτή την κατάσταση. Και μείς ως απλοί φίλαθλοι-αν και κάποιοι δεν το παραδέχονται- μπορούμε να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα. Όπως για παράδειγμα τον ρόλο του κ. Βγενόπουλου.

Γιατί αυτός είναι που κάποτε ξεσήκωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού με τα συνθήματα περί πολύ-μετοχικότητας και άλλες τέτοιες μαλακίες. Και μείς βγήκαμε στον δρόμο, να φύγει ο Τζίγγερ λέγαμε, βρίζαμε ότι θεωρούσαμε κακό για την ομάδα και ο κ. Βγενόπουλος - όπως εκ των υστέρων φάνηκε- την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.

Γιατί φύγατε κύριε μου; Μας βάλατε να τσακωθούμε με τον Βαρδινογιάννη και αφού κάνατε την ομάδα… τρούφα για σοκολατάκια βγάλατε την ουρά σας απέξω. Για μένα αυτός φταίει. Αυτός μας την έστησε την δουλειά. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω και δεν με νοιάζουν. Γιατί βλέπω τους Γιαννακόπουλους να βάζουν τα φράγκα  και χαίρομαι την ομάδα μπάσκετ.

Αγαπητέ κ. Βγενόπουλε την έκανες πράσο τη δουλειά. Και μας έβαλες σε περιπέτειες γιατί εσύ είσαι η αιτία!


Άρτεμις Παραδείσου