Εσχάτως έχει εμφανιστεί ένας νέος φέρελπις πολιτικός αστέρας στη Νέα Δημοκρατία ονόματι Βρούτσης. Από ότι μπόρεσα να καταλάβω ασχολείται με τα οικονομικά και συχνά-πυκνά, ο Βρούτσης, μιλάει για πολύ σημαντικά ζητήματα όπως, για παράδειγμα, το χαράτσι για τα ακίνητα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Μάλιστα έκανε και παρέμβαση στο MEGA όπου ο Καψής τον έκανε τρείς και δέκα! Δεν κατάλαβα γιατί έκανε την παρέμβαση την ώρα που μιλούσε και ο Παπακωνσταντίνου. Δεν του έχει μιλήσει κανένας για τα όρια που έχει η πολιτική επικοινωνία; Αλλά ξέχασα αυτός τα ξέρει αυτά, τα παίζει στα δάχτυλα…

Αυτός λοιπόν ο νέος αστέρας της πολιτικής μας ζωής με όσα είπε ή με όσα ενδεχομένως εννοούσε  μας μπέρδεψε περισσότερο. Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Ακύρωσε εν πολλοίς και όσα ο κ. Σαμαράς είχε πει για το ίδιο ζήτημα.

Θα πρότεινα- με όλο τον σεβασμό που διαθέτω- λοιπόν στον Βρούτση ή όπως αλλιώς λέγεται, εάν σε κάποια σημεία δεν έχει καταλάβει κάτι καλά να ξαναδιαβάζει αυτά που λέει ο αρχηγός του για να μην τα κάνει μαντάρα.

Διότι δεν απέχει πολύ κύριε μου να αναφωνήσει κάποια στιγμή ο λαός: Τι Βρούτσης τι Ξε- Βούρτσης!!!

Άρτεμις Παραδείσου