Διαβάζουμε πολλά περίεργα για τον κ. Θεόδωρο Καλλιοντζή πρώην νομάρχη, ο οποίος μάλιστα φαίνεται ότι έχει επιλεγεί και για υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Καβάλας! Ο εν λόγω έχει θέμα και μάλιστα σοβαρό το οποίο εκκρεμεί στην δικαιοσύνη και αφορά την αγορά ενός ακινήτου. Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες της υπόθεσης αλλά εξ’ όσων γνωρίζω ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι έκανε την αγορά με μεγαλύτερο ποσό από την αντικειμενική αξία αλλά ουδέποτε το δήλωσε ούτε φυσικά φορολογήθηκε αναλόγως.

Μας λένε μάλιστα ότι ο πρώην Νομάρχης Καβάλας είναι φίλος του κ. Σταμάτη- του εξ’ απορρήτων του προέδρου- ο οποίος παρά το γεγονός ότι γνωρίζει την ιστορία επιμένει στην υποψηφιότητα αυτή. Τα γνωρίζει άραγε αυτά ο κ. Σαμαράς; Ξέρει όλη την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια; Γιατί άραγε ο κ. Σταμάτης το «παίζει» πάρτα όλα και αποφασίζει για λογαριασμό της αξιοπρέπειας ολόκληρης παράταξης;


Είναι αδύνατον κατά την γνώμη μας να έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυτό σημαίνει πολλά για τον στενό του συνεργάτη κ. Σταμάτη!


Φυσικά έχουμε στην διάθεση μας ολόκληρο τον φάκελο…Άρτεμις Παραδείσου