Ο καθηγητής Γιάννης Μουρμούρας είναι ως γνωστόν τρόπον τινά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο πολύπαθο υπουργείο Οικονομικών κατέχοντας μάλιστα μια θέση σαν υφυπουργός ένα πράμα. Άνθρωπος της βαθιάς σκέψης (δεν ξέρω βέβαια λεπτομέρειες) και στοχαστής, αρθρογραφώντας ενίοτε στην έγκριτη εφημερίδα «Wall Street Journal».

Μάλιστα όταν ο καθηγητής εξέρχεται από την αποστειρωμένη σκέψη του σχολιάζει- όπως έγραψε το «ΒΗΜΑ»- την επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι ο κ. Μιχελάκης δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για την δουλειά αυτή.


Φυσικά δεν έμαθα ποια είναι η πρόταση του. Ποιος δηλαδή θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω και την δουλειά του κάνει καλά και με τους δημοσιογράφους επικοινωνεί σε αντίθεση με κάποια άλλα στελέχη που δεν σηκώνουν ούτε το τηλέφωνο. Τώρα εάν η ΝΔ έχει ζήτημα πολιτικής και στρατηγικής δεν φταίει σίγουρα ο κ. Μιχελάκης.


Αλλά το ζήτημα της επικοινωνιακής πολιτικής στη ΝΔ είναι παλαιά υπόθεση. Και με το Άρη τα ίδια λέγανε και με τον Ρουσόπουλο την επομένη των εκλογών του 2004 και του 2007 τα ίδια λέγανε. Τι κατάλαβα εγώ; Ότι όποιος είναι κοντά στον αρχηγό πρέπει να «φαγωθεί» εδώ και τώρα. Έτσι λειτουργεί αυτό το κόμμα!!!


ΑρΠα