Αγανακτισμένοι πολίτες στο Κιάτο αποφάσισαν να αποκαθηλώσουν τις ταμπέλες που οι Πάνος Μπεγλίτης, από το ΠΑΣΟΚ και Κώστας Κόλλιας από τη Νεά Δημοκρατία είχαν τοποθετήσει στα πολιτικά του γραφεία. Οι κάτοικοι πραγματοποίησαν πορεία στη μνήμη του «Άγνωστου Ματωμένου Πολίτη» χθες και αποφάσισαν να μην επιτρέψουν σε κανέναν πολιτικό να αναρτήσει προεκλογική αφίσα ή κάποια ταμπέλα στην πόλη τους. Αφότου αποκαθήλωσαν τις ταμπέλες οι κάτοικοι κόλλησαν στις πόρτες των πολιτικών γραφείων των δύο βουλευτών το σημείωμα του 77χρονου φαρμακοποιού ο οποίος έδωσε χθες τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος. 

«Αυτές οι πράξεις μιας μικρής μειοψηφίας συμβάλλουν στην υπονόμευση της πολιτικής ομαλότητας και των δημοκρατικών θεσμών, αξιοποιώντας την επώδυνη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει ο λαός μας», τονίζει με ανακοίνωσή του ο Πάνος Μπεγλίτης και συμπληρώνει ότι κατανοεί απολύτως, ότι συμπάσχει «με τους συμπολίτες μου στην Κορινθία».  

«Η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Ο αγώνας για την υπέρβαση της κρίσης και για την υπεράσπιση της δοκιμαζόμενης κοινωνικής συνοχής προϋποθέτει την εθνική ενότητα και ομοψυχία, πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές. Γι’ αυτή την εθνική αναγκαιότητα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι», καταλήγει ο κ. Μπεγλίτης. 
Πηγή: parakato.gr